Anellament de xoriguers en el Centre d'Educaciˇ i Informaciˇ Ambiental

07/07/21 | MEDIOAMBIENTE | ACTIVITATS

Entre els objectius de TIRME es troba el benestar, tant de la societat en general com del Medi Ambient. Per això, una de les estretes col·laboracions que manté és amb la Fundació Natura Parc i el seu equip de Gestió de Fauna i personal de recerca.

La col·laboració entre totes dues entitats porta a realitzar accions com el marcatge científic d'ocells dut a terme per investigadors de la Fundació Natura Parc.

Aquests dies s'ha dut a terme el marcatge d'una parella de xoriguers comuns (Falco tinnunculus) que des de fa alguns anys cria en les pròpies finestres del Centre d'Informació i educació ambiental.

L'anellament científic, és una eina utilitzada des de fa més de 100 anys per a l'estudi dels moviments, supervivència i usos de territoris dels ocells i la Fundaciò Natura Parc, compte entre la seva plantilla amb anilladores experts que realitzen aquestes labors de manera assídua en nombrosos projectes nacionals i internacionals.

 

Gràcies als equips de TIRME i de la Fundació Natura Parc aquests pollets podran ser seguits i estudiats de manera acurada amb la finalitat d'aportar informació sobre el seu comportament sense ser molestats.

TIRME Parc de Tecnologies Ambientals de Mallorca Ctra. de Sóller, km 8,2 - 07120 Palma de Mallorca
Tel. +34 971 435 050 - Fax: +34 971 435 218 info@tirme.com