Convocatoria concurs d’idees economía circular

18/01/19 | | NOTICIES

El Consell de Mallorca, en col·laboració amb TIRME, organitza el concurs d’idees o projectes innovadors dins el marc de l’economia circular amb aplicabilitat a Mallorca. Aquest concurs té els objectius següents: fomentar l’emprenedoria entre els diferents sectors i estimular la creativitat, identificar projectes executats o per executar, visibilitzar oportunitats de negoci innovadores i donar a conèixer idees, de manera que puguin contribuir a la consecució dels objectius del Paquet d’Economia Circular promogut per la Unió Europea.

 

La finalitat de convocar aquest concurs d’idees és sobretot:

− Contribuir a resoldre problemàtiques ambientals d’interès, relacionades amb els residus i els materials, i aportar solucions innovadores que permetin accelerar el compliment dels objectius del Paquet d’Economia Circular a Mallorca.

− Crear oportunitats empresarials o laborals, com a filó d’ocupació nou, des de la perspectiva de l’economia circular, sobretot en l’enfocament de servei versus producte.

 − Crear o millorar oportunitats empresarials o laborals, com a filó d’ocupació nou, de fabricació de productes sobre la base de materials secundaris o de reparació, de reutilització i de remanufactura de peces, de components, de productes o d’equips. Així mateix, reduir el cost unitari de producció amb l’establiment de solucions noves de reciclatge de valor per a materials secundaris (upcycling).

Pot consultar les basis en el document adjunt

TIRME Parc de Tecnologies Ambientals de Mallorca Ctra. de Sóller, km 8,2 - 07120 Palma de Mallorca
Tel. +34 971 435 050 - Fax +34 971 435 218 info@tirme.com