Dia mundial del medi ambient

07/06/22 | PARC DE TECNOLOGIES AMBIENTALS | NOTICIES

Aquest Dia Mundial del Medi ambient tornem a celebrar-lo amb els escolars de l'illa en el Centre d'Informació i Educació Ambiental gestionat per TIRME com a aposta per l'educació ambiental i pel canvi d'hàbits dels ciutadans, ja que durant anys, hem comprovat de primera mà l'important paper que juguen els ciutadans en el model de gestió de residus de Mallorca.

 

La col·laboració ciutadana és la clau de l'èxit en la implantació del model de gestió de residus implantat a Mallorca, model que ha permès aconseguir l'abocament zero a l'illa. Per a una illa com Mallorca que viu del turisme i, per tant, del seu paisatge i del seu territori, tenir un model de gestió de residus basat en l'abocament zero no és un capritx, és gairebé una obligació.

 

En el Centre d'Informació i Educació Ambiental del Parc es treballa per a millorar la conscienciació social sobre el tema dels residus i el seu reciclatge. Des de la seva inauguració, al voltant de 230.000 persones, de manera gratuïta, han visitat aquest gran centre i han pogut comprovar de primera mà l'important paper que juguen els ciutadans en el model de gestió de residus de Mallorca.

TIRME Parc de Tecnologies Ambientals de Mallorca Ctra. de Sóller, km 8,2 - 07120 Palma de Mallorca
Tel. +34 971 435 050 - Fax: +34 971 435 218 info@tirme.com