TIRME finanša dues beques d'inserciˇ del Projecte Itineraris Prelaborals de la Fundaciˇ Deixalles

15/11/22 | | NOTICIES

Tirme i la Fundació Deixalles tenen un conveni de col·laboració que es ve desenvolupant des de l'any 2002, afavorint la inserció laboral de persones en situació o risc d'exclusió social.

 

Amb aquesta donació, Tirme farà possible que durant 1 any dues persones en situació de vulnerabilitat rebin una beca d'inserció i puguin participar del Programa Itineraris prelaborals. En el programa les persones participants poden millorar les seves competències personals, transversals i laborals amb el suport de l'equip monitor i equip tècnic social. D'aquesta manera, s'incrementen les seves possibilitats d'inserció laboral.

 

Les donacions d'1 Beca 1 oportunitat es destinen a finançar les beques d'inserció de les persones participants del projecte Itineraris prelaborals. Aquestes persones es troben en situació d'exclusió social i compten amb problemàtiques socials diverses, greus dificultats econòmiques i poques habilitats personals per a accedir al mercat laboral, la qual cosa fa que tinguin grans dificultats per a la seva inserció laboral.

 

A través dels diferents tallers socials i ambientals de la Fundació, d'activitats relacionades amb l'entorn i de participació en la comunitat les persones participants recuperen la seva autoestima, la confiança i seguretat en si mateixes, la capacitat de posar ordre en la seva vida i l'esperança d'una segona oportunitat que els permeti incorporar-se activament a la societat i al món laboral.

 

En 2021, 209 persones es van beneficiar del projecte itineraris prelaborals, de les quals un 70% van millorar les seves habilitats socials i competències laborals, i un 22% va aconseguir inserir-se laboralment.

 

En moltes ocasions, la beca d'inserció de Fundació Deixalles és l'únic ingrés econòmic que té la persona, mentre realitza el seu itinerari.

TIRME Parc de Tecnologies Ambientals de Mallorca Ctra. de Sóller, km 8,2 - 07120 Palma de Mallorca
Tel. +34 971 435 050 - Fax: +34 971 435 218 info@tirme.com