Tirme renova conveni amb organitzacions sense Ónim de lucre

29/12/22 | | NOTICIES

Per tercer any consecutiu, Tirme ha signat convenis de col·laboració amb tres organitzacions sense ànim de lucre BANC d'ALIMENTS, MALLORCA SENSE FAM i CARITAS, i les cooperatives agràries AGROMALLORCA, ÉS COMPRA i SON MARCH, amb l'objectiu final de distribuir aliments entre famílies i persones en situació de precarietat alimentària a Mallorca.

 

 

 

El projecte pretén fomentar així la relació entre productors locals d'aliments i ONG’s dedicades a combatre l'escassetat d'aliments

 

 

TIRME ha realitzat una donació a cadascuna de les tres entitats, aquestes es comprometen a adquirir productes frescos en cadascuna de les tres cooperatives agroalimentàries. Les ONG’s identificaran les necessitats d'aliments, recolliran els productes i els distribuiran entre les famílies i persones en situació precària. Per part seva, les entitats del sector primari posaran a disposició tots els aliments sol·licitats, facilitant la logística per a la seva recollida.

 

 

 

Finalment, TIRME també posarà a la disposició de les cooperatives agràries el compost generat a través de la fracció orgànica seleccionada en les llars i activitats econòmiques de l'illa, tancant d'aquesta manera el cercle productiu del sector agroalimentari.

TIRME Parc de Tecnologies Ambientals de Mallorca Ctra. de Sóller, km 8,2 - 07120 Palma de Mallorca
Tel. +34 971 435 050 - Fax: +34 971 435 218 info@tirme.com