Conveni amb altres institucions


Conveni amb altres institucions


TIRME estableix un clar compromís amb la societat i el medi ambient el qual es materialitza en la implicació que voluntàriament adquireix amb els seus grups d'interès, mantenint la relació amb aquests en el seu dia a dia.


Per aquest mateix motiu té signats també una sèrie de convenis de col·laboració amb certes institucions i persones, destacant:  • Fundació Deixalles: Entitat sense ànim de lucre que treballa en la inserció soci-laboral de persones en situació o en risc d'exclusió en les Illes Balears, a través de la realització, en les instal·lacions de TIRME, d'activitats relacionades amb la recollida, selecció i venda de residus, contribuint al mateix temps a la millora del medi ambient.

  • Fundació Natura Parc: fundació que desenvolupa diversos programes per protegir i conservar el mitjà natural. TIRME patrocina el projecte de Cria en Captivitat del Milano Real, espècie en perill d'extinció, així com al Programa de control mitjançant ràdio-seguiment d'aquest au.

  • Granja Escola Jovent: espai orientat al fet que els més petits valorin la importància del medi ambient i la naturalesa amb el qual TIRME col·labora al seu programa d'activitats mediambientals que es desenvolupen en la granja.

  • Úrsula Pueyo: esportista paralímpica de la modalitat d'esquí alpí. TIRME considera la trajectòria i els valors que representa l'esportista mallorquina molt positius i té signat un acord per patrocinar diverses competicions en les quals participa.

  • Universitats i Centres Tecnològics: Les pràctiques desenvolupades amb la UIB s'han fet extensives a altres Universitats (Saragossa, Cantàbria, Tarragona) i Centres i Instituts Tecnològics (CSIC, Institut Carboquímico, CREI).

  • Teixit empresarial, organitzacions sectorials i sindicals, col·legis professionals: Rellevant en la formulació d'estratègies i la seva influència en el desenvolupament sostenible de Mallorca i dels seus professionals. Destaca la participació en AEVERSU (Associació Empresarial de Valorització de RSU), CEWEP (Confederation of European Waste-to-Energy Plants), ISR (Institut per a la Sostenibilitat dels Recursos), APD (Associació per al progrés de la direcció), Cercle d’Economia i CAEB (Confederació d'Associacions Empresarials de Balears).TIRME Parc de Tecnologies Ambientals de Mallorca Ctra. de Sóller, km 8,2 - 07120 Palma de Mallorca
Tel. +34 971 435 050 - Fax: +34 971 435 218 info@tirme.com